20 Haziran 2013 Perşembe

Bu Yazın Makyaj Trendleri


Makyaj yüz kusurlarını örtmek, yüzü daha canlı ve daha genç göstermek amacıyla yapılmalıdır. Göz ve dudakları vurgulamak ve yüz güzelliğini ön plana çıkarmak makyajın temel amacı olmalıdır. Bilinçsiz yapılan makyaj kötü bir görüntüye sebep olmaktadır. Özellikle yaz aylarında sıcaklığın ve nemin yüksek olduğu aylarda makyaj yaparken dikkatli olmak gerekir. 2013 yaz makyaj modası içinde doğal renkler, hafif stiller ön plandadır. Bu bakımdan makyaj stilleri bu yaz bu yönde şekillenecektir. Toprak tonları pembe, sarı renkler göz makyajında bu yaz en popüler olan renklerdir. Yaz makyajında daha renkli ve enerjik renklerin kullanılması daha çok tercih edilmektedir. Yaz modasına uyum sağlamak isteyenler makyajlarında bu tonları tercih edebilirler. 




2013 yaz makyaj modası içinde yağ bazlı ürünlerden fazla su bazlı ürünler daha ön plana çıkmaktadır. Siyah göz kalemi, siyah likit eyeliner yaz aylarına kullanılmaması gereken makyaj ürünleri arasında yer almaktadır.

Sıcakta dağlıma ve akmaya sebep olan bu ürünler makyajın kötü görünmesine neden olmaktadır. Göz kalemlerinde yeşil, mavi, gri gibi daha soft renkler kullanılması önerilmektedir. 2013 yaz makyaj modasını takip etmek isteyen bayanlar kozmetik markalarının bu yaz kataloglarını inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirler. Dudaklarda ise bu yaz şeffaf renkli rujlar tercih edilecektir. Şeftali tonlarındaki renkli rujlar özellikle gündüz makyajının en moda ürünleri içinde yer almaktadır.  

Bu yazın trend olmuş diğer makyaj modellerine şuradan ulaşabilrisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder