15 Haziran 2013 Cumartesi

2013 Yaz Defileleri


2013 yazına özel yaz defileleri de artık başlamış bulunmaktadır. Kadınların heyecanla bekledikleri 2013 yaz defileleri oldukça renkli sahnelere neden olacak gibi görünüyor... Yaz boyunca bu defileler yapılmaya devam edecek. Tasarımcıların özel tasarımlarıyla hazırlanan defilelerde, yaz modasına dair her şeye rastlamak mümkün. Yaz renkleri, yaz desenleri, yaz çantaları, yaz bikinileri, yaz pijamaları, yaz gece kıyafetleri, yaz elbiseleri, yaz ayakkabıları ve yaza dair daha birçok şey bu defilerde. 

Çok ünlü tasarımcıların da katkılarıyla oluşturulan bu defileler, hem halk hem de medya dünyası tarafından oldukça ilgi görmekte. Bu ilgiyle beraber tanıtılan her şey de kendisine bir alıcı bulmaktadır. Tasarımcılar yaz sezonu için hala çalışmakta ve yeni tasarımlarla yaz aylarında tekrar podyumlarda insanlarla buluşmaya hazırlanmaktadırlar. Bu buluşmayı bütün kadın ve erkekler de dahil olmak üzere büyük bir heyecanla beklemektedirler.



2013 yaz defileleri arasında gerçekleşmiş olan bazı defileler var. En çok dikkat çekenleri bence şunlar;

Dior 2013 yaz defilesi, 
Özgür Masur 2013 yaz defilesi
Simay Bülbül 2013 yaz defilesi, 
PFW 2013 yaz defilesi, 
Prada 2013 yaz defilesi, 
Zac Posen 2013 yaz defilesi, 
Calzedonia 2013

Tabi bunlar sadece benim gözüme çarpanar ve en çok merak ettiklerim...

Bu defileleri yaz boyunca internet aracılığı ile takip etmek mümkün olacak. Mlum teknoloji devri. Yaz renkleri ve yaz modaları bu defilelerde sergilenecek. Kadınların hatta erkeklerin modasını yakından takip etmek defilelerle mümkün olabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder