15 Haziran 2013 Cumartesi

Kişiye Özel Hediye Fikirleri



Alışveriş sektörü oldukça gelişti ve günümüzde alışverişe dair çeşitli birçok siteler piyasaya çıkmakta. Bunlardan birisi de http://www.saatiniyarat.com

Kişiye özel saatlerin tasarlanabildiği bu kaliteli sitede fiyatların cazipliği birçok kesim tarafından olumlu tepki almakta. Müşterilere sınırsız kampanyalar ve fırsatların sunulduğu adreste, sevdiklerinize şık ve kaliteli bir saat hediye edebiliyorsunuz.

Anneler, babalar günü, doğum günleri, evlilik dönümü, sevgililer günü ve benzeri birçok özel gün için çok özel hediye tasarlayabilirsiniz. Tabi ki bununla sınırlı değil, sitede birçok markaya ait hazır saatlerde mevcut durumda bulunuyor. Yapmanız gereken tek şey siteye üye olup, alışverişinizi tamamlamak.


"Çünkü burada her şey senin eserin!" sloganı ile çalışan bu kaliteli site, müşterilerine gerçekten kusursuz bir hizmet sağlıyor. Çoğu kaliteli saatin yer aldığı saatiniyarat adresinde gün içinde saat 14:00'e kadar yapacağınız bir sipariş, aynı gün kargolanıyor.

Ayrıca herhangi bir problem yaşanması dahilinde, yetkililerden çevrimiçi destek alabiliyorsunuz. Hatta ürünün herhangi bir problemle karşılaşması dahilinde iade edebiliyorsunuz.
Bu da çoğu kişinin bu firmayi tercih etmesinin sebebi.


Bay ve bayan olmak üzere iki çeşit kesime hitap eden bu sitede hiç bir tasarım bilgisine gerek yok. Dakikalar içerisinde kendi istediğiniz şık bir kol saati tasarlayabiliyorsunuz.

Üstelik bu kaliteli hizmetin bedeli sadece 39.99 TL.

Siz de sevdiklerinize unutulmak bir hediye vermek istemez misiniz? Öyleyse hemen http://www.saatiniyarat.com adresine girip, harika tasarımlara imza atabilirsiniz.

1 yorum:

  1. www.fibilo.com adresi 3 boyutlu yazıcıları kullanarak 2 adet fotoğrafınızla kişiye özel hediyelik eşyalar yapmaktadır.

    YanıtlaSil