18 Haziran 2013 Salı

2013 Yaz Ayakkabı Modası


2013 yaz ayakkabı modasına baktığımızda, ne şıklıktan ne de rahatlıktan ödün verildiğini görüyoruz. Bu modeller ayakkabı ile hem şık, hem de rahat olunabildiğinin de en önemli kanıtı. Bu son derece sıcak geçecek olan yaz sezonu, yıllardır kadınların vazgeçilmezi yüksek topuk ayakkabıları artık rafa kaldırıyoruz.

2013 yaz ayakkabı modasında düz ayakkabı hâkimiyeti var. Ancak, bu ayakkabılara az da olsa topuk eklenmiş. Son derece rahat olan bu ayakkabılar günlük yaşamın da vazgeçilmezi olacak. Neon renk moda akımının etkisiyle birbirinden çeşitli parlak renklerde ayakkabı bulmak mümkün. Böylece her kıyafetinize uygun ayakkabıyı rahatlıkla bulabileceksiniz. Bu anlamda gardırobunuzda ayakkabılarınız için yer açın!



2013 yaz ayakkabı modasında apayrı bir yaratıcılık da söz konusu... Ayakkabı üreticileri hayatımıza şeffaf ayakkabıyı da soktu. Son derece şık ve zarif bu ayakkabılarda şeffaf kısım dışında kalan kısımlarda pastel renklerin kullanıldığını görmekteyiz.
Bu düz ayakkabılarda desen modasını da görüyoruz. Özellikle küçük puanlarla ya da çizgilerle oluşturulan ayakkabı modelleri kadınların beğenisine sunuluyor. Bu desenli ayakkabılarda çoğunlukla bez ya da kauçuk tercih edilmiş durumda.

2013 yaz ayakkabı modasında sandaletleri de sıklıkla seçeceğiz. Eskiden daha çok tatil yörelerinde tercih edilen sandaletler günlük yaşamın da bir parçası olarak göze çarpıyor. Bu anlamda karmaşık şehir hayatında da sokaklarda, caddelerde sandalet giyenlere rastlamak mümkün olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder