17 Haziran 2013 Pazartesi

Doğum Günü Hediyesi


Sevdiklerinize, klişeden oldukça uzak, çok farklı bir doğum günü hediyesi vermek ister misiniz? İşte Saatiniyarat.com sayesinde bu artık mümkün. Çoğu kesimin tercihi olan bu site birçok insana kusursuz kol saati hizmeti veriyor. Üstelik gerçekten her bütçeye ve kesime uygun fiyatlarla.

Kendi ellerinizle hazırlayacağınız bir kol saati ile birlikte, tüm sevdikleriniz bu saate her baktığında sizi hatırlayacak ve anacaklar. Doğum günü için gerçekten sıradışı bir hediye.

Çünkü içeriğini tamamen kendi ellerinizle tasarladığınız bu saatlerin arka fonuna, ister evlilik fotoğrafınızı, ister bebeğinizin resmini ya da dostlarınızla çekildiğiniz bir kareyi koyabiliyorsunuz. Birçok insanın burayı tercih etmesindeki en büyük etken bu.

Doğum günü hediyesi olarak eşinize, dostunuza ya da bir tanıdığınıza kısacası tüm sevdiklerinize, harika saatler tasarlayabilirsiniz.

Doğum Günü Hediyesi


Çoğu kişinin dikkatini çekecek bu saatler, çok farklı konseptlerle karşınıza çıkıyor. Doğum günü hediyelerinin yanı sıra, anneler günü, babalar günü ve daha bir çok özel gün için de sitede çeşitli kampanyalar sizleri bekliyor.

Sitede saat tasarımı için çok büyük bilgiler gerekmiyor.Sadece dakikalar içerisinde unutulmaz bir doğum günü hediyesi hazırlayabiliyorsunuz. Üstelik oldukça kaliteli bu hizmetin bedeli sadece 39.99 TL.

Yapacağınız Siparişleri saat 14:00'ü geçirmeden gerçekleştirirseniz, ürününüz aynı gün kargoya veriliyor ve karşılaşacak herhangi bir problemde anında çevrimiçi destek alabiliyorsunuz.

Bu saatlerin hem şık hem kullanışlı ve aynı zamanda kaliteli olmasını isteyenler, hemen Saatiniyarat.com 'u ziyaret ederek, sevdiklerine harika bir doğum günü hediyesi tasarlayıp, satın alabilirler.

Kaynaklar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder