11 Temmuz 2013 Perşembe

Sevgililer günü hediyesi nasıl olmalı?

İnsanların ailelerinden çok dertlerini paylaştığı kişiler ya sevgilileri, ya eşleri, ya da kardeşleridir. Bir arkadaş istediği kadar size yakın olsun, ona en özel sırlarınızı veremezsiniz. Bu yüzden sevgililer günü olna 14 Şubat hediyenizi seçerken de bunu göz önüne alarak hediyenizi seçmelisiniz. Çok klasik olacak ama önemli olan hediyenin fiyatı asla değildir.

Önemli olan içinde taşıdığı anlamdır. Bu nasıl bir anlam ?

Yani örneğin  sevgiliniz ile yaptığınız en güzel şeyi düşünün veya eğlendiğiniz ve asla unutmak istemeyeceğiniz bir günü. İşte o gün veya o yaptığınız en güzel şeyi anlatan basit bir hediye olabilir. Basit ama gerçekten anlamı olan bir hediye olmalıdır ki bu hediyenin ve bu sevgililer gününün bir anlamı, bir değeri olabilsin ve bu hediye o güne daha farklı, daha güzel, daha masumane bir değer katabilsin. Yoksa ha sevgililer günü olmuş, ya normal, sıradan bir gün bunun ne anlamı var?

Zaten bu normal günden ayrılsın diye çıkartılmamış mı sevgililer günü ?



Lütfen bu bakış açılarıyla sevgililer günü üzerinde hediye seçimi yapın, yoksa tümden bazı şeyleri kaybedebilirsiniz. Sevgilinizi durduk yerde üzebilirsiniz. Aranız bozular. Sevgililer günü hediyesi bu anlamda ciddi olaran anlam kazanıyor bana göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder