2 Temmuz 2013 Salı

Bu yazın yelek modelleri


2013 yaz yelek modelleri için birçok farklı tasarım gerçekleştirilmiştir. Akşam saatlerinde hafif esintili havalarda kullanılan yelekler, kadınlara çok büyük kolaylıklar sağlamaktadırlar. Akşamüzeri gezintilerinde bir yeleğin varlığı, çok ince olan kıyafetin üzerine giyildiğinde, kadınların düşük olan vücut ısısını yükseltmek için bire birdir. Her yaz bu yelek modelleri farklı şekillerde yaratılmaktadır. Günümüzde ise gördüğünüzde yelek olduğunu bile anlayamayacağınız yelek modelleri ortaya çıkmıştır. Bu yelekler birçok kıyafetle uyum sağlamakta ve görünüş olarak ayrı bir şıklık katmaktadır. Tasarımcılar yelek modelleri üzerinde oldukça farklı yöntemler denemişler ve sonuç olarak ortaya çok güzel yelek modelleri çıkmıştır.



Bu yaz yelek modellerinde daha çok örgü yelek yaza damgasını vurmaya hazırlanmaktadır. Bu yelekleri evinizde kendiniz de çok basit yollarla örebilme şansına sahipsiniz. Örgü örneklerine bazı butiklerden ya da evinizde internet varsa internet üzerinden ulaşmak mümkün olabilmektedir. Ayrıca bu ördüğünüz yelekleri yaz aylarında sevdiğiniz insanlara da hediye edebilirsiniz. Yaz aylarının gözdesi olacak olan örgü yelekler, bu yaz oldukça renkli olacaktır. Parıltılı örgüler, gece kıyafetlerinin üzerinde hoş bir görünüm olacaklardır.

2013 yaz yelek modellerinde farklı desenler görebilmek de mümkündür. Bu yaz her üründe moda olan çizgi desenleri, yaz yeleklerinde de kendini göstereceklerdir. Ayrıca çiçek desenli yelekler de oldukça tutulacaklardır. Farklı desenlerin kullanımı ile bu yaz çok desenli ve renkli bir yaz olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder