13 Temmuz 2013 Cumartesi

Anneye Doğum Günü Hediyesi

Herşeyden bahsettik. Genel geçer hediye şekillerinden... Ama anneye doğum günü hediyesi'nden henüz bahsetmemişiz. Hemen biraz bahsedelim. Anneler bizim herşeyimiz, bu konuda zaten 3 aşağı 5 yukarı herkes hemfikirdir. Onlar olmasaydı biz olmazdık gibi acayip bi cümle de kurmak istiyorum. Net olarak anlaşılıyor zaten ama şöyle de bir şey var ki, biz de annelerimizin herşeyiyiz. Bu noktayı kaçırmamakta fayda var. Neden bu noktaya değinme ihtiyacı duyduğumu da heme açıklamak isterim. Çünkü illa çok pahalı maddid değer yüksek bir hediye istemez bizim annelerimiz. Hele ki onun doğum günüde bu şekilde yapmacık bir hediye verirsek onları kırabiliriz.



Daha manevi hediyeler alırsak şayet, onlar daha mutlu olacaktır emin olun. Anneye vereceğimiz hediye biraz emek ister, üstünde kafa yorulması gerekir. Hadi oldu bitti'ye getitirirsek annelerimizi sevindirmek yerine üzmüş oluruz. Bu konuda sanırım hem fikiririz.

Nasıl bir hediye öneriyorusun derseniz eğer mesela teknosada elektrik süpürgesi, maddiyatın ötesinde ona ev işlerinde yardımcı olacağı için manevi olarak değere sahiptir. Onun gününün daha rahat geçirmesini sağlarız. Her elektrük süpürgesi çalıştırdığında biz hep annemizin aklında olacağız.

Bana göre gerçekten güzel bir doğum günü hediyesi olur annemize...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder