15 Temmuz 2013 Pazartesi

Eşarp Modelleri

Tesettürlü kadınların da modası olur elbette. Moda konusunda da en önemli aksesuarları da eşarplarıdır. Tesettürlü kadınlar düğün, kokteyl gibi her türlü özel günde eşarplarına yaptırdıkları modellerle son derece şık ve gösterişli olmaktadır.

Bu anlamda 2013 yaz sezonu eşarplarına baktığımızda tesettürlü kadınlar için pek çok eşarp modelinin söz konusu olduğunu görüyoruz. Rengarenk tasarlanan bu eşarpların kimisi tercihe göre tek renkken, kimisi de çeşit çeşit çiçeklerle bezenmiş durumda... Geometrik şekillerin söz konusu olduğu eşarplarda ise siyah ve beyazın zarafetini görmek mümkün. Bu açıdan eşarplarda son derece parlak ve canlı renklerin tercih edildiğini görüyoruz.





2013 yaz sezonu eşarplarında kimi büyük çiçek desenleriyle tasarlanan eşarpların kenarlarında siyah rengin hakimiyeti söz konusu... Kimi desenler de bir tablodan çıkmışçasına yaratıcı desenler barındırıyor üstünde... Bu tarz eşarpların dışında beyaz üzerine renkli puanların olduğu, ya da soft yeşil, mavi ya da sarı üzerine desenlerin olduğu eşarplar da gözde...

2013 yaz sezonu eşarplarında uzun ama enine nispeten kısa eşarplar da revaçta... Pastel renklerin ağırlıkta olduğu bu tarz eşarpların bağlanması da son derece pratik. Eşarbı bağlamanıza hiç gerek yok. Yapmanız gereken başınızı örttükten sonra bir ucunu omzunuza atmak.

Genel olarak eşarplar sizin kullanımınıza uygun şekilde boyutlandırılmış. Kimi eşarpların ebatları küçük oluşturulurken, kimisinin ise büyük olmasına özen gösterilmiş. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder